Hallituksen kuulumisia ja ajankohtaista

1. Yhdistyksen perinteinen kevätmatka Fårö – Öölanti on siirretty toukokuuhun 2021! Ilmoittautumisesi matkalle on yhä voimassa.
  2. Kevätkokous pyritään pitämään kesäkuun alussa – vallitseva korona-epidemia huomioon ottaen. Kevätkokouksessa käsitellään mm. kertomus edelliseltä toimintakaudelta, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto sekä sääntöuudistus. Kokouksen vierailija on ohjelmajohtaja Saara Vauramo, Lahti Green City Capital 2021.
  3. Elokuinen retki 23.8. ”Erkkojen jäljillä”– Orimattilaan, Tuusulaan ja Helsinkiin toteutetaan . Retken hinta on enintään 60 € jäseneltä ja muilta 70 €. Hintaan sisältyy matka, lounas, pääsymaksut ja opastukset. Ilmoittautumiset 31.7. mennessä puheenjohtajalle terhi.pietilainen@gmail.com.
  4. Vuoden 2020 vuosikirjan teema on musiikki. Kirjan toimittajat ovat Heidi Andersson ja Terhi Pietiläinen.
  5. Hallituksen seuraava kokous pidetään sähköpostikokouksena.