Säännöt ja jäsenlomake

Päijät-Hämeen tutkimusseura on perustettu vuonna 1978. Seura toimii Päijät-Hämeeseen liittyvän tutkimuksen edistämiseksi ja tutkimustiedon levittämiseksi. Seura järjestää luentoja, seminaareja, tutustumismatkoja sekä harjoittaa julkaisutoimintaa.

Seuran säännöt  (pdf-tiedosto)

Jos haluaat liittyä jäseneksi tai muuttaa yhteystietojasi, täytä allaoleva jäsentietolomake. Muista painaa ”lähetä” nappia. Viesti menee seuran taloudenhoitajalle. Jos haluat jäsenmaksulaskusta 2019 tulostettavan kopion se löytyy oheisesta linkistä.

Yksityisen henkilön jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa. Ainaisjäsenyys maksaa 150 euroa. Jäsenmaksu suoritetaan Päijät-Hämeen tutkimusseura ry:n pankkitilille Helmi Säästöpankkiin. Tilinumero: FI67 4212 0010 1226 26. Viitenumero vuoden 2019 jäsenmaksulle on 11905. Jäsenetuna on seuran vuosikirja.

Jäsentietolomake

Tietosuojaseloste (GDPR)