PHTS 40-vuotisjuhla

Tutkimusseuran 40-vuotisjuhla

Päijät-Hämeen tutkimusseura perustettiin syksyllä 1978. Seura juhli 40-vuotista toimintaansa torstaina 20.9.2018, Joutsaaren paviljongilla Lahdessa.

Ennen juhlaa oli seuran ylimääräinen kokous, joka kutsui kotiseutuneuvos Birgitta Stjernvall-Järven seuran kunniapuheenjohtajaksi ja professori Antti Kariston seuran kunniajäseneksi. Birgitta Stjernvall-Järvi käsitteli omassa puheessaan kokemuksiaan toiminnasta Päijät-Hämeen tutkimusseurassa. Antti Karisto kertoi, kuinka suhde Lahteen näkyy hänen tutkimustyössään.

Tervehdyksin seuraa onnittelivat Lahden kaupunki, Lahden kaupunginmuseo, yliopistokeskus, LAMK ja Lahden seudun sukututkijat.

Hienoa musiikkiohjelmaa esittivät Laulupuu-kuoro (johtajana Terhi Hilden) sekä Elisar Riddelin (viulu). Laajempi kuvagalleria on selattavissa tässä linkissä.
Seuraa voi onnitella lahjoituksin pankkitilille: Päijät-Hämeen tutkimusseura ry, Helmi Säästöpankki FI67 4212 0010 1226 26. Viite: 11303 tai viesti: 40 vuotta.

Tutkimusseuran 40-vuotisjuhlien yhteydessä julkistetaan kunniapuheenjohtaja Arno Forsiuksen kootut kirjoitukset, joiden kopiot on hänen luvallaan siirretty tutkimusseuran sivuille. ¦Linkki juhlasivulle