Syyskokous ja vierailu LUT:issa

Tutkimusseuran syyskokous pidettiin 27.11.2017 Tietoportissa Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) Lahden yksikössä. LUTin Lahden yksikön toimintaa esitteli professori Tuomo Uotila. Lisäksi erikoistutkija Lea Hennala esitteli juuri ilmestynyttä arviointitutkimusta Launeen kotihoidon ulkoistuksen vaikutuksista. Keskustelu oli vilkasta. LUT tarjosi myös kahvit.
Syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Henkilövalinnat ratkaistiin sujuvasti: Tutkimusseuran puheenjohtajana jatkaa Ville Marjomäki ja varapuheenjohtajana Matti Oijala. Hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudeksi 2018-19 valittiin Riitta Niskanen, Ossi Nummela, Markku Riihinen ja Satu Lehtola, joka on uusi hallituksessa ja on lupautunut ensi vuonna taloudenhoitajaksi. Hallituksen jäseninä jatkavat edellisenä vuonna kahdeksi vuodeksi(2017-18) valitut Heidi Andersson, Mari Anttila, Saara Hakaste, Kirsti Nenye, Jukka Oksa ja Terhi Pietiläinen. Toiminnan tarkastajina jatkavat edelleen Seppo Toivonen ja Hannu Poutiainen.
Linkit: ¦ kokouskutsu ja asialista¦ toimintasuunnitelma 2018 ¦ talousarvio 2018 ¦ kokouksen pöytäkirja