Vuosikirja 2018: Muuttuva osaaminen

Tutkimusseuran uusi vuosikirja 2018 ”Muuttuva osaaminen” tuli painosta joulukuun alussa. Osa jäsenistä on saanut oman kappaleensa syyskokouksessa 3.12. Niille jäsenmaksunsa maksaneille, jotka eivät ole saaneet kirjaa, se toimitetaan postissa. Kirjan normaali hinta on 25€/kpl plus toimituskulut. Jäsenet voivat ostaa lisäkappaleita hintaan 20€ plus toimituskulut (4€). Tilaukset ja tiedustelut: Matti Oijala (sähköposti matti.oijala (at) phnet.fi, puhelin 045-6732 504) tai Jukka Oksa (sähköposti palaute (at) phtutkimusseura.fi). ¦ Vuosikirjan sisältö ¦ Vuosikirja 2018 tilauslomake.
Vuosikirja mediassa: ¦ ESS 26.1.2019 ¦ Seutuneloset – Nastola-lehti ¦ Lahen uutisia -blogi.

Uutta kirjaa esiteltiin etukäteen Lahden tiedepäivässä tiistaina 13.11.2018 Fellmannin kulmassa.

Tutkimusseuran järjestämän istunnon puheenjohtaja oli Ville Marjomäki ja tulevaa kirjaa esittelivät omien artikkeliensa pohjalta Matti Oijala, Saara Hakaste, Heidi Andersson ja Kyösti Piippo.