Vuosikokous maanantaina 29.6.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous on maanantaina 29.6.2020 klo 18.00 alkaen Dooroomissa (Rautatienkatu 20, Lahti).

Vuosikokouksessa hyväksytään yhdistyksen tilinpäätös , vuosikertomus ja sääntömuutosehdotus. Uudistettujen sääntöjen hyväksyminen Patentti ja -rekisterihallituksessa edellyttää voimassaolevien sääntöjen mukaan niiden hyväksyttämistä yhdistyksen jäsenistöllä kahdessa yleiskokouksessa. Sääntöjä päivitetään nykyisen yhdistyslain edellyttämälle tasolle ja on huomioitu myös sähköisten osallistumistapojen mahdollistaminen entistä laajemmin.

Mikäli olet estynyt tulemaan paikalle, mutta haluat osallistua kokoukseen sähköisesti (esimerkiksi Teams-kokous), ilmoita asia sihteerille, kirsti.nenye(at)gmail.com.

Vuosikokousesitelmä ”Lahden ympäristökaupunkihanke`”on siirretty syksyn tapahtumaan.