Päijät-Hämeen tutkimusseura

Seloste tietorekistereistä ja tietosuojasta 2018

Päijät-Hämeen tutkimusseuralla on jäsenrekisteri ja sähköpostilistoja.

Jäsenrekisterin tiedot ja niiden käyttö

Jäsenrekisterissä säilytetään seuraavat tiedot:

Jäsenrekisteriä käytetään jäsenkirjeiden ja muun jäsenpostin lähettämiseen, jäsenmaksutilanteen seuraamiseen sekä sähköpostilistojen ylläpitoon. Jäsenten yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Sähköpostilistojen tiedot ja niiden käyttö

Sähköpostilistoilla on vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite. Listoja käytetään vain yhdistyksen omaan viestintään eikä niitä luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Tutkimusseuralla on seuraavat sähköpostilistat:

Tutkimusseura voi perustaa väliaikaisia sähköpostilistoja yksittäisten tapahtumien ja projektien tiedottamiseen.

Tietojen säilyttäminen

Jäsenrekisteri säilytetään excel-tiedostona jäsenrekisterin ylläpitäjän tietokoneen kovalevyllä ja dropbox-pilvihakemistossa. Kumpikin on suojattu salasanalla. Käyttöoikeus on jäsenrekisterin ylläpitäjällä ja taloudenhoitajalla.

Sähköpostilistat ovat www.hostingpalvelu.fi -palvelimella Päijät-Hämeen tutkimusseuran hakemistossa. Ne on suojattu salasanalla ja käyttöoikeus on jäsenrekisterin ja verkkosivujen ylläpitäjällä.

Päivitetty 4.6.2018/ -j.o.