Lokakuun jäsenkirje

Tutkimusseuran syksyssä tapahtuu! Päijät-Hämeen tutkimusseura ry julkistaa vuoden 2021 vuosikirjan Niemen kampuksella osoitteessa Mukkulankatu 19, Lahden tiedepäivän yhteydessä torstaina 18.11 klo 13.30.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään keskiviikkona 24.11.2021 klo 17.30 alkaen. Kokouspaikka on Lahden kaupungin palvelutori, kauppakeskus Trio, 2 krs., Aleksanterinkatu 18, Lahti.

Myös muuta ohjelmaa on tarjolla, muun muassa retki Hartolaan. Lue tarkemmat tiedot uudesta vuosikirjasta, kokouksesta ja seuran tapahtumista jäsenkirjeestämme.

Avaa jäsenkirje klikkaamalla tästä (pdf).

Syyskokouksen 8.12. valintoja ja päätöksiä

Yhdistyksen syyskokous pidettiin 8.12.20 korona-pandemian rajoitusten vuoksi lähi- ja etäkokouksena. 15 henkilöä oli etäyhteydellä ja kolme paikalla Lahden kaupungin palvelutorin Aalto-kabinetissa. Puheenjohtaja Terhi Pietiläinen avasi kokouksen ja esitteli vuoden 2020 vuosikirjan Heidi Anderssonin ja Terhi Pietiläisen toimittaman ”Merkillinen maakunta – laulun ja soiton Päijät-Häme”.

Uudistetut säännöt olivat nyt kokouksessa toisessa käsittelyssä, ja ne hyväksyttiin yksimielisesti.

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jorma Ahonen Lahdesta, kun Terhi Pietiläinen kertoi, ettei enää jatka puheenjohtajana. Hallitukseen valittiin uudelleen vuosille 2021-2022 Heidi Andersson, Senja Jouttimäki, Satu Lehtola ja Janne Ridanpää. Hallituksessa jatkavat Kirsti Nenye (sihteeri), Ossi Nummela ja Matti Oijala.

Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2021.

Uusi vuosikirja jäsenmaksua vastaan – nouda omasi 11.12.

Uuden, juuri ilmestyneen vuosikirjan saat omaksesi suorittamalla jäsenmaksun 20 euroa .

Jos olet unohtanut maksaa seuran kuluvan vuoden jäsenmaksun, niin vielä ehdit hoitaa maksun yhdistyksen tilille FI67 4212 0010 1226 26. Viitenumero on 11905. Vuonna 2020 ovat yksityisen henkilön jäsenmaksu on 20 €, yhdistyksen 30 €. Ainaisjäsenyys maksaa 150 euroa/jäsen.

Vuosikirja jäsenmaksua vastaan on mahdollista noutaa perjantaina 11.12.2020 klo 14–17 Lahden kaupungin palvelutorilta Kauppakeskus Trio, 2. krs, Vesku-aukio, Aleksanterinkatu 18, Lahti.

HUOM! Syyskokouksen 8.12. aika ja paikka ovat muuttuneet

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään TIISTAINA 8.12.20 klo 18 LAHDEN KAUPUNGIN PALVELUTORIN LAVA-TILASSA, kauppakeskus Trio 2.krs. Kokouksessa noudatetaan koronaohjeistusta, joka rajaa osallistujamääräksi 10 henkilöä tai vähemmän. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä, jolloin kokouslinkin saamiseksi on ilmoittauduttava sihteerille, Kirsti.Nenye(at)gmail.com .

Uutta vuosikirjaa ”Merkillinen maakunta – musiikkielämää Päijät-Hämeessä” jaetaan jäsenille perjantaina 11.12. klo 14-17 Lahden kaupungin palvelutorin Lava-tilassa. Kirjan saa maksuttomasti kaikki vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Hae oma kirjasi!